Sztárok

Válás után újra együtt?

Tizenegy hónappal azután, hogy bejelentették a világnak, hogy elválnak, Sean Penn és egykori felesége, Robin Wright Penn újra együtt van.

Legalábbis egy Los Angeles-i premieren kéz a kézben jelentek meg. A hollywoodi különc, Sean Penn korábban Madonna férje volt, de erre szinte már senki sem emlékszik. Ez nem is csoda, hiszen a kapcsolatuk Robinnal tizenhét évig tartott. Most pedig a régi-új asszonnyal új terveik vannak a jövőre nézve. A pár a bemutatón nagyon boldognak tűnt, és úgy látszik, a házassági problémák már a múltba vesznek. Sean kéz a kézben vonult végig feleségével a vörös szőnyegen.

 

A bemutatón Sean Penn nemcsak a feleségét ölelgette lelkesen, hanem kollégáit is. Együtt pózolt James Francóval és Josh Brolinnal. A film főszereplője több barátját is meghívta a premierre, ott volt Vanessa Redgrave és Winona Ryder is. A film a hetvenes években játszódik, és egy meleg aktivistáról szól, akinek nagyon nehéz dolga van, hiszen harminc évvel ezelőtti közegben kell érvényt szereznie akaratának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top