Sztárok

Ibolyának elege van Afrikából

A celebek Afrikában is jelen vannak, és akinek hiányoznak a dzsungelhősök, figyelemmel kísérheti a másik csatorna hírességeinek kalandjait. "A sztárok a fejükre estek" című műsor szereplői közül Oláh Ibolya már nagyon szeretne hazatérni.

Az énekesnőnek elege van a fekete kontinensből, és ezt amúgy sem mindig kontrollált viselkedésével csak még inkább kifejezi. Ibolya végig úgy tett, mintha a szabályok rá nem vonatkoznának, például rágyújtott, ami köztudottan tilos mindenkinek. Nemrég pedig összerúgta a port Fiala Jánossal is. Mondjuk, igaz, hogy ebben a műsorban pont az újságíró az a tipikus celeb, akivel a többiek nem tudnak kijönni – úgy, mint a dzsungelben Delhusával vagy Benkő Dániellel.

Ezért nem csak Oláh Ibolya nyers stílusának tulajdonítható az összeveszés. Az énekesnő nem túl finoman fogalmazva elküldte az újságírót melegebb éghajlatra. Tény, hogy Fiala János úgy viselkedik, mintha felsőbbrendű lenne a többieknél, és több emberrel nem hajlandó egy csapatban játszani. Az újabb kalandok és kihívások az amúgy is sokszor feszült helyzetben pedig csak még jobban kiélezik a konfliktusokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top