Sztárok

A színésznőnek nem elég a szex

Salma Hayeknek nem a mennyiséggel és a minőséggel van gondja, sokkal inkább azzal, hogy nem éri be csak szexszel, hanem szüksége van egy igazi társra is.

Eddig úgy tűnt, igazi harmónia uralkodik a színésznő és párja, François-Henri Pinault között, de most kiderült, ez valószínűleg csak a felszín. Salma Hayek nincs megelégedve a férfiakkal. Szerinte a legtöbben nem értik meg, hogy a gyerekszülés nagyban megváltoztatja a női testet, és az sosem lesz olyan, mint korábban.

 

Emellett Salma igen válogatós, nem felel meg neki akárki, és így elég nehéz dolga van, ha az igazit szeretné megtalálni. Olyan társra vágyik, aki elfogadja 42 évesen is, és nem talál benne kifogásolnivalót. A színésznő korábban már számtalan hírességgel volt együtt a valóságban és pletykák szerint is. Jelenlegi kedvese a dúsgazdag Pinault, de úgy tűnik, a vagyon és a szex nem elég egy boldog kapcsolathoz, és az igazi még várat magára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top