Sztárok

Vérpezsdítő hangulat a parketten

A Szombat esti láz versenyző párosai a csacsacsával, a tangóval és a bécsi keringővel nyűgözték le a közönséget, a zsűrit és a nézőket.

Elsőként Stohl András és Südi Iringó bizonyíthatott. Mivel mindketten maximalisták, ez pedig a produkciójukon is meglátszott, izzott közöttük a levegő. Medveczky Ilona gyönyörűnek nevezte a tangójukat, Böhm György pedig kifejtette, nem érti, András miért a Nemzetiben, miért nem az Operettszínházban játszik. Csányi Sándort leigázta Práger Kitty, ő legalábbis így érzi, és úgy tűnik, egyáltalán nincs ellenére a dolog. A színész ezért mindent úgy csinál, ahogy tánctanára megköveteli tőle: Sanyi Al Pacinót megszégyenítően tangózott, és férfias határozottsággal vezette partnerét a parketten.

Práger Kitty és Csányi Sándor
Práger Kitty és Csányi Sándor
Südi Iringó és Stohl András
Südi Iringó és Stohl András

Udvaros Dorottya és Angyal András csacsacsája nem nélkülözte sem a humort, sem az erotikát. A színésznő dívából átvedlett fruskává, az egyik zsűritag, Zsámboki Marcell kiemelte, a húszéves lányok nyugodtan példát vehetnek a színésznőről, mind küllemben, mind mozgáskultúrában és esztétikumban. Katus Attila és Molnár Andrea a Szombat esti láznak köszönhetően gazdagabbak lettek egy barátsággal. Tanár és tanítványa sok időt töltenek együtt. Attila szerint a közös munkát ez teszi igazán eredményessé. Attila és Andrea hiába csak barátok, a parketten hitelesen mutatták be a fülledt erotikát is.

Kiss Ramóna és Markó Róbert
Kiss Ramóna és Markó Róbert
Udvaros Dorottya és Angyal András
Udvaros Dorottya és Angyal András

Dammak Jázmin és Kovács Zoltán káprázatos csacsacsát mutatott be. Medveczky Ilona nagyon harmonikusnak és jól felépítettnek találta a koreográfiát, de egy kicsit hűvösnek az előadásmódot. Kiss Ramóna és Markó Robi, a Szombat esti láz legfiatalabb párosa roppant jókedvűen gyakorolt a héten, és ez nem a véletlen műve. Robi szerint ugyanis Ramónához egyetlen út vezet, ez pedig a humor. Érzéki tangójuk Böhm Györgynek nagyon nem tetszett, nem rejtette véka alá, hogy ha rajta múlna, ez a páros esne ki. A nézők azonban másképp döntöttek. A versenytől végül Dammak Jázmin és Kovács Zoltán búcsúzott.

Forrás: RTL Klub
Fotó: Lovász Sándor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top