Sztárok

Palik Laci megbánta a nősülést?

"A széf"-ben a héten igazi sztárdömping várható! Ma este Zimány Linda és édesanyja küzd majd a milliókért, kedden pedig Marsi Anikó és Palik László igyekszik lesöpörni Keleti Andreáékat.

A felvétel során Palik László azt mondta, megbánta a nősülést. Anikó ezt nyilatkozta a történtek után: – Ez egy poén volt a játék során. Hogy pontosan mi történt, azt nem árulom el, a lényeg, hogy Balázs megkérdezte Lacit: szokott-e rossz döntéseket hozni? Erre ő azt felelte, csak a nősülést kellett volna meggondolnia. Persze ez csak egy vicc volt, és az adásból majd kiderül, hogy miért került sor a megjegyzésre – árulta el Anikó az RTL Bulvárnak. – Minden a legnagyobb rendben van közöttünk, még az sem jellemző, hogy „zrikáljuk” egymást.

Anikó azt mondja, kicsit félt a játéktól, de végül kiderült, hogy alaptalanul. – Kicsit izgultam, hogy Balázs pikírt megjegyzéseket tesz, de nagyon jó fej volt. És kicsit tartottam a játéktól azért is, mert bárkitől lehet olyat kérdezni, amire nem tudja a választ. Laciban semmilyen kisebbségi komplexust nem fedeztem fel, ezen először csodálkoztam, de a játék során megértettem. Még azokra a kérdésekre is tudta a választ, amelyeket az ellenfeleinktől kérdeztek. És talán kicsit „nyálasan” hangzik, de rettentően büszke voltam a férjemre, nagy élmény volt vele játszani.

Forrás: RTL Bulvár
Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top