Sztárok

Befuccsolt a karrier, jöhet a gyerek?!

Nem titok, hogy Janet Jackson már egy ideje babát szeretne párjától, Jermaine Dupritól. A lemondott koncertturné után az eddigieknél sokkal határozottabban áll a gyerekvállalás kérdéséhez.

Janet Jackson és Jermaine Dupri
Janet Jackson és Jermaine Dupri

Miután Janet és barátja közösen átvészelték kapcsolatuk legutóbbi válságát, az énekesnő kifejezetten határozottnak mutatkozik, ami a gyermekvállalást illeti. Egy interjúban egyértelműen kifejtette, hogy készen áll az anyaságra. Eddig folyamatosan háttérbe szorította a szülői terveket. Úgy tűnt, mintha állandóan az alkalmas pillanatra várna.

– Mindenki azt mondta, hogy sosem lesz erre alkalmas pillanat, és mindig túl elfoglalt leszek hozzá – mondta az énekesnő. Janet 42 éves, úgyhogy itt az ideje, hogy ne várjon tovább.

Egyesek arról suttognak, hogy az énekesnő máris terhes, és a turnéja során előtörő állítólagos migrének – amelyek miatt végül lemondta a fellépéseket – valójában a terhességre utaló hányingerrohamok voltak. Ráadásul Janet ismét kerekebb, mint korábban, bár nála megszokhattuk a 20 vagy annál több kilós súlyingadozásokat is.

Talán mégis most van itt az ideje a gyerekvállalásnak, hiszen ha csak a koncertjegyek eladási számát vesszük alapul, Janetben sem lehet olyan nagy a drukk, hogy okvetlenül megszervezzen egy újabb turnét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top