Sztárok

Hiába érezte magát bálkirálynőnek, kiesett!

Gáspár Bea esett ki a Szombat esti láz második adásában. Győzike felesége azért nem intett végleg búcsút a táncparkettnek, hiszen a döntőben minden addig kiesett pár is újra felhúzza a tánccipőt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Lovász Sándor

A Szombat esti láz második adásában a táncospárok részben a jive, részben pedig az angolkeringő lépéseivel kápráztatták el a nagyérdeműt. Elsőként Katus Attila és párja, Molnár Andrea lépett a parkettre egy dinamikus jive-val, és azonnal lehengerelte a zsűrit. Hasonlóan káprázatos és az ítészek által magas pontszámmal honorált produkció volt az Udvaros Dorottya és partnere, Angyal András által előadott angolkeringő.

Stohl András és Südi Iringó energikus táncát valamivel kevesebbre tartotta a zsűri, mint a múlt héten. Az egyik zsűritag, Pálinkó Lujza és Südi Iringó között érezhető volt, hogy szakmai kérdésekben nem értettek egyet, de Iringó mindent megtesz azért, hogy a jövő héten maximális teljesítményt nyújtsanak Andrással.

Gáspár Bea és Cseh Szakál Tibor angolkeringője dicsérő szavakat kapott. Bea azon volt, hogy bálkirálynőként lejtsen a parketten. Táncpartnerét maximálisan meggyőzte arról, hogy ma este ő volt a Szombat esti láz királynője.

Kiss Ramóna és Markó Róbert extravagáns matrózruhában ropta, Dammak Jázmin és Kovács Zoltán az angolkeringőt járó párok sorát hosszabbította. Csányi Sándor és Práger Kitty jive-ja két felszabadult táncos produkciója volt, így Csányi Sándoréknak ezúttal talán meg a magyar nők legendásan jó ízlésére sem volt szükségük. A zsűri, valamint a nézők szavazatainak egyesítésével kialakult sorrend szerint Gáspár Beáéknak kellett elköszönniük a show-tól.

(RTL Klub, NLC)
Fotó: Lovász Sándor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top