Sztárok

Annácska szidja a celebet

Igaz, hogy Kelemen Anna nem utazott a dzsungelbe, viszont itthonról nyomon követi az eseményeket, sőt meg is van a véleménye a hírességekkel történtekről. Legutóbb Delhusa Gjonról nyilatkozott igen elmarasztalóan.

A playmate legutóbb azon akadt ki, hogy Delhusa Gjon piszkálta Steiner Kristófot, pedig a műsorvezetőt a dzsungelben már mindenki a szívébe zárta. Meg kell hagyni, hogy a szőkeségnek most igaza volt, hiszen Delhusa szinte senkivel sem jön ki, nagyjából azt a karaktert képviseli, mint az előző szériában Benkő Dániel. Kelemen Anna a következőket nyilatkozta Kristóf és Delhusa Gjon konfliktusáról: „Már elég régóta jó barátok vagyunk, és tudom, hogy Kristófban van egy adagnyi dac, senkitől nem tűri el ezt a hangvételt.”

Hozzátette azt is, hogy Gjontól igen gyáva húzás volt, hogy ellenfélnek nem Oszkárt vagy Rippel Ferit választotta, hanem először Lindát, majd Balázsék unszolására Kristófot. Utalva ezzel a korábbi eseményekre, amikor az énekes Kristóffal párbajozott. A szőke fiú könnyen vette az akadályokat, és villámgyorsan eltüntette az extrém omletteket. Annácska ezt így kommentálta: „Mindennap nagyképűen edzi magát, holott jó, ha egyszerre hat fekvőtámaszt le bír nyomni, és akkor nem mer egy normális ellenfelet választani!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top