Sztárok

Rózsáékat letáncolták

Rózsa György és lánya, Csilla búcsúztak a versenytől a Szombat esti láz harmadik szériájának első adásában.

A zsűri és a szabályok a régiek, Ördög Nóra új műsorvezetőtársat kapott Berecki Zoltán személyében, akinek egyelőre jobban megy a tánc, mint a konferálás. Ellenben Stohl András, akit Zoltán „helyettesít”, elvarázsolta a közönséget párjával, a mindig mosolygós Südi Iringóval. De ne szaladjunk ennyire előre!

Első párosként Csányi Sándornak és Práger Kittynek volt a legnehezebb dolga. A zsűri ugyan dicsérte őket, de Sándortól több mosolyt vártak.

Őket Dammak Jázmin – Miss Universe Hungary 2008 – követte, Kovács Zoltánnal (Keleti Andrea szintén profi versenytáncos férjével) fergeteges koreográfiát készítettek stílusosan a Dancing Queen zenéjére.

Kiss Ramóna és párja, Markó Róbert táncán pedig egyáltalán nem érződött, hogy felkészülésük során Ramóna balesetet szenvedett, amikor egy emelésnél a földre zuhant. Rózsa Györgynek és lányának legutóbb Csilla szalagavató bálján volt alkalma együtt táncolni; a zsűri inkább Csilla érdemeit sorolta, mint édesapjáét.

Udvaros Dorottya és Angyal András tánca magával ragadta a közönséget, erotikusan elegáns koreográfiát készítettek. Katus Attila aerobik-világbajnok Molnár Andreával az oldalán sportolóhoz méltóan nehéz feladatot vállalt, természetesen aranyérmes megoldással.

Gáspárné Bea asszony és Cseh Szakál Tibor szambája is hatalmas sikert aratott. Stohl András és Südi Iringó produkcióját a zsűri a legmagasabb pontszámmal honorálta.

A nézők szavazatainak és a zsűri pontszámainak összesítésével kialakuló végeredmény értelmében Rózsa Györgyék estek ki, ők a jövő héten már nem folytathatják a versenyt.

Forrás: RTL Klub

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top