Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Film az elnökről

Az Egyesült Államokban hajrájához közeledik az elnökválasztás, és már csak napok kérdése, hogy ki lesz George W. Bush utóda. Nem véletlenül időzítette a neves filmrendező, Oliver Stone is filmje bemutatóját erre az időszakra.

Politikai dráma készült ugyanis Bush életéről, előtérbe helyezve a fiatal éveit és az első elnöki éveit. A film pikantériáját az adja, hogy a rendező kifejezetten Bush-ellenes, de már a forgatás elején leszögezte, hogy nem ez fogja motiválni, és szó sincs propagandafilmről. Stone célja, hogy bevezesse a nézőt a kulisszák mögé, és megmutassa, miért is lehetett elnök George Bush. Kitér a Yale Egyetemen töltött évekre, politikai szerepvállalására és az iraki háború kezdetére.

A címszerepet Josh Brolin alakítja, akit korábban a Nem vénnek való vidék és az Amerikai gengszter című filmekben láthattunk.

George W. Bush...
George W. Bush…
és az őt alakító Josh Brolin
és az őt alakító Josh Brolin

A feleséget, Laura Busht Elizabeth Banks játssza. A színésznő igen csinos változata a first ladynek, amit a premier alkalmával a hátát szabadon hagyó, szinte köldökig dekoltált ruhában meg is mutatott. A film hazai bemutatójára egyelőre még várni kell, de az biztos, hogy nem marad szélsőséges kritikák nélkül.

Címlap

top