Sztárok

A modellnek a gyerekei az elsők

Három gyerekkel, akik közül a legnagyobb négyéves, bizony nem könnyű az élet. Főleg, ha az édesanyjuk még a karrierjét sem hajlandó elhanyagolni. Heidi Klumnak bizonyára van valami titka, hogy az anyaságot és a munkáját tökéletesen össze tudja egyeztetni.

A modell természetesen első helyre teszi a gyerekeit, akikkel nagyon sok időt tölt együtt. Gyakran látni őket, amint önfeledten hancúroznak a játszótéren, és ilyenkor Heidi is ugyanolyan piszkos lesz a homokozóban, mint a gyerekek. Heidi Klumnak három gyermeke van, akik mindannyian kicsik még. A lánya, Leni a legidősebb a testvérek közül, ő négyéves, és a modell előző kapcsolatából született. Az apuka pedig nem más, mint a Forma–1-es főnök, Flavio Briatore.

Heidi Klum és kislánya, Leni
Heidi Klum és kislánya, Leni

De Heidi már régóta csak a brit énekesnek, Sealnek él, és két kisfiuk is született, Henry hároméves, a legkisebb, Johan pedig egy. A Los Angeles-i játszótéren lefotózott Heidi az egyszerűség ellenére is csodásan fest, amit nemrég egy reklámfilmben is kamatoztathatott.

A fiúk, Henry és Johan
A fiúk, Henry és Johan

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top