Sztárok

Pornófilmbe illő fellépés

Christina Aguilera nagy valószínűséggel másképp képzelte el a visszatéréséről szóló sajtóközleményeket.

Annak ellenére, hogy az énekesnő mindent megtett azért, hogy a szülés után újra a régi fényében (vagy még annál is jobban) tündököljön, teljesen túllőtt a célon. A szépségét dicsérő bókok helyett fellépése után olyan kritikákat kapott, amelyeket nem szívesen vág ki az ember az újságokból. Az újságírók szerint szemérmetlenül sokat mutatott magából, ahhoz képest, hogy énekléssel – és nem vetkőzéssel – keresi a kenyerét.

Ledér produkcióját sem a közönség, sem a kritikusok nem nézték jó szemmel. Elsősorban a fiatal rajongókkal érkező szülők háborodtak fel, amikor a koncertet nyitó videofilmben Christina majdnem pucéran volt látható, majd a színpadra lépve egy leopárdmintás ruhafecniben lejtett erotikus táncot egy tollboával. Egy néző szerint az egész közönség felháborodva nézte a jelenetet, a szülők pedig befogták a gyerekek szemét. Állítása szerint az egész olyan volt, mint valami pornófilm.

Úgy tűnik, Christina rendszeresen szerepet téveszt: a minap a férjével együtt egy étterem előtt kapták le őket. Az énekesnő pincérként, tálcán kínálta fel a fotósoknak – önmagát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top