Sztárok

Még egy Ben Affleck?

Jennifer Garneren látszik, hogy imádja a terhesség minden percét. Az Affleck–Garner család mostanában azon tanakodik, milyen nevet adjanak a születendő csöppségnek.

Hogy milyen nemű lesz a baba, azt még mindig nem tudják, ezért fiú- és lánynevekkel is készülniük kell. Az biztos, hogy a döntésbe a pár kétéves lányának, Violetnek is van beleszólása. A szülők csak azt az egyet kötötték ki: mindenképp hagyományos nevet szeretnének.

Mind a ketten utálják a mostani hollywoodi trendet, hogy az újszülött valamilyen különleges nevet kap. Elsősorban Ben Affleck az, aki mereven elzárkózik a divattól, és ha fiú lesz a baba, szívesen nevezné Benjaminnak.

Jennifer jelenleg a hatodik hónapban jár, úgyhogy még van egy kis idejük tanakodni a dolgon. Közeli barátja, Victor Garber csak szuperlatívuszokban beszél kollégájáról. „Jennifer akkor a legszebb, amikor gyermeket vár. Egyszerűen gyönyörű! És ő a legjobb anyuka, akivel valaha találkoztam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top