Sztárok

Janet Jackson folytatja a turnéját?

Az utóbbi napokban az énekesnő több koncertjét is lemondta betegségére hivatkozva. Már arról is szó esett, hogy az egész turnét feladja, és nem lesz folytatás, ami azért szomorú, mert a rajongóknak hét évet kellett várniuk az énekesnőre.

A koncertsorozat szeptemberben kezdődött, és október elején történt, hogy a montreali bulit nem tudták megtartani. A 42 éves énekesnő a beénekléskor lett rosszul, és azonnal kórházba szállították. Megvizsgálták, és néhány óra múlva már elmehetett, de semmi konkrétumot nem közöltek az állapotáról. Az ismerőse szerint már a turné előtt annyira leterhelte magát, hogy eddig bírta az állandó megterhelést.

Az is a háttérben van, hogy Janet már nem 20 éves, de a teljesítményéből nem hajlandó visszavenni. Úgy tűnik, a kis kényszerpihenő megtette a hatását, mert Janet új erőre kapott, és valószínűleg folytatni fogja a munkát. A Rock Witchu turné következő koncertjének helyszíne Uncasville lesz. Reméljük, Janet Jackson bíni fogja szusszal, és a rajongók is elégedettek lesznek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top