Sztárok

Ismét babát vár 2008 legszexisebb nője?

Egy parányi boldogság sosem árt. Főleg akkor nem, ha ez a boldogság egy kisbaba formájában érkezik. Ezt jól tudja Halle Berry is.

Gabriel Aubry és Halle Berry
Gabriel Aubry és Halle Berry

Vannak, akik már arról suttognak, hogy Halle Berry ismét kisbabát vár. A színésznő és párja, Gabriel Aubry elismerték, hogy ugyan erről még nincs szó, de bármikor igaz lehet a hír. A szerelmesek ugyanis nagyban dolgoznak az ügyön. Halle és Gabriel kedvet kaptak a még nagyobb családhoz, és szeretnének egy kis testvért a hét hónapos Nahla mellé.

Viszont a nagy családi tervek ellenére sem szeretnék hivatalosan összekötni az életüket. „Nem tervezünk házasságot, hiszen már így is férjnek és feleségnek érezzük magunkat” – mondta a színésznő.

Halle Berry már két zátonyra futott házasságon van túl, érthető, ha nem szívesen áll újra az oltár elé. Második férjétől, Eric Benet énekestől való válása után megesküdött, hogy soha többé nem megy férjhez.

A színésznő kedvese ennek ellenére is rajong a szerelméért. Amikor Halle márciusban világra hozta közös gyermeküket, így lelkendezett: „Ő a legcsodálatosabb anyuka, akit csak kívánhattam a gyermekünknek.” Az Esquire magazin azonban még ennél is többet látott a kismamában, és 2008 legszexisebb nőjévé kiáltotta ki a színésznőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top