Sztárok

Harry herceg gyászol

A 24 éves herceg a keresztapját vesztette el. Gerald Ward a nagy korkülönbség ellenére közeli és bizalmas kapcsolatban volt a herceggel, akit kiskora óta ismert.

A férfi a királyi család jó barátja is volt, és néhány nappal ezelőtt mentőhelikopterrel szállították az otthonához közeli golfpályáról a kórházba. Az orvosok sajnos már nem tudtak segíteni rajta. A barát halála megrázta az egész családot. Gerald Ward a legenda szerint jelen volt akkor is, amikor Károly herceg először találkozott Camillával 1972-ben, és az évek során végig a walesi herceg bizalmasa volt. Károly és Diana kisebbik fiának, Harrynek a születése után pedig az a megtiszteltetés érte a férfit, hogy a kis herceg keresztapja lett.

Nem csak jelképes volt ez a gesztus, mert Gerald igazán megkedvelte Harryt, és igyekezett a fiú életének része lenni, és támogatni. Harryhez hasonlóan Gerald is a neves, nagy hagyományokkal rendelkező Etonban végzett, majd ezt követően katonai pályára lépett. Gerald Ward elsősorban az iskolai és a katonai karrierjével kapcsolatban segítette a herceget, aki példaképet látott keresztapjában, és sokszor inkább vele beszélte meg a problémáit, és a döntések előtt az ő véleményét kérte ki apjáé helyett. Harry herceg, miután hazatért Afganisztánból, azt tervezi, hogy nem tölt több időt a hadseregben, mással szeretne foglalkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top