Sztárok

Dér Heni musicalfőszerepben

Balázs János zongoraművész és zeneszerző egy musicalen dolgozik, amelynek női főszerepét Dér Heninek szánja. A mű címe "Cziffra, a csoda zongorista", és a tervek szerint 2009 tavaszán mutatják majd be.

Dér Heni mellett a címszerepben Kósa Zsoltot láthatja majd a közönség, és más hírességek is bemutatkoznak a zenés színházi műfajban. Gáspár Győző például táncos-komikus szerepben debütál, és lesz egy roma dala is. Valószínűleg a látvány sem lesz utolsó, hiszen a tánckar egy része modellekből áll majd, Nagy Izabella, Mándity Tímea, Vásárhelyi Bianka Zsófi, Rácz Linda és még sokan mások gondoskodnak majd a vizuális élményről.

A musical premierjére még nincs pontos dátum, 2009. március és május között várható. A műfaj szerelmesei azonban már korábban ízelítőt kaphatnak a készülő darabból, hiszen november 5-én, este 7 órakor a Zeneakadémia kistermében felcsendülnek a Cziffra-musical dalai is, az említett művészek közreműködésével. Az eseményen a zeneszerző fia is bemutatkozik, aki úgy tűnik, örökölte édesapja tehetségét, hiszen több nemzetközi zongoraverseny első díjasa és Magyarország legfiatalabb Liszt Ferenc-zongoraverseny-győztese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top