Sztárok

Eva Longoria terhes vagy meghízott?

Eva Longoria és férje, Tony Parker nem hallgatja tovább a spekulációkat Eva állítólagos terhességéről. Egyértelműen kijelentették, hogy a színésznő nem vár gyereket.
Eva Longoria és Tony Parker
Eva Longoria és Tony Parker

Az utóbbi hónapokban folyamatosan röppennek fel hírek az egyik született feleség, Eva Longoria Parker terhességéről. A bulvárlapok fényképei külön kiemelik Eva pocakját, és a színésznő látható súlynövekedéséről cikkeznek.

Ebből lett elege a férjnek, aki a legújabb róluk megjelent fényképek és szalagcímek kapcsán fakadt ki: „Nem csinálnánk titkot a terhességből. Állandóan arról kérdeznek bennünket, hogy Eva állapotos-e. Ha valóban így lenne, az örömteli hírrel mi magunk kürtölnénk tele a világot.”

A hivatalos közlemények szerint Eva a Született feleségekben alakított szerepe kedvéért szedett fel néhány kilót. Kolléganője, Felicity Huffman röviden és tömören ezt mondta az egyik újságírónak: „Eva nem terhes, hanem kövér.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top