Sztárok

J.Lo szülinapi meglepetése

Jennifer Lopez mindenképpen különleges meglepetést akart szerezni férjének, aki most ünnepelte a 40. születésnapját.

Marc Anthony bizonyára megelégedett volna azzal, hogy ennyi idős korára apa lett, hiszen a párnak hét hónappal ezelőtt születtek meg az ikrei, egy kisfiú és egy kislány, Max és Emme. J.Lo viszont titokban bulit szervezett, amit úgy adott elő, hogy vacsorázni indultak egy elegáns hotel éttermébe, ahol a történet szerint már várt rájuk Katie Holmes. Amikor viszont megérkezett a pár, és belépett a terembe, egy rokonokkal és barátokkal zsúfolt helyiségben találta magát, és természetesen mindenki Marc ünneplésére gyűlt össze. A „meglepetés!” felkiáltás után az egész vendégsereg nagyon jót mulatott.

Számos híresség megjelent Marc Anthony köszöntésére, többek között Brooke Shields és a divattervező Donatella Versace is. Ez a hónap igen zsúfolt volt Jennifer Lopez számára, hiszen a gyerekek és a szülinap szervezése mellett a sportban is kitett magáért, hiszen részt vett élete első triatlonversenyén. Emellett turnéra is készül, és több fotózáson is részt kellett vennie. Jövőre aztán Marcon a sor, hogy meglepje feleségét, hiszen J.Lo jövőre tölti be a negyvenet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top