Sztárok

Halle Berry imád a kislányával mókázni – fotóval

Úgy tűnik, a színésznő megtalálta azt az életben, ami igazán örömet okoz neki. Mióta megszületett a kislánya, Halle Berryről sugárzik a boldogság és az öröm. A baba, Nahla Ariela már hat hónapos, és most kezd rácsodálkozni a világ dolgaira.

Édesanyja rengeteget foglalkozik vele, és csupa mókából és játékból áll a kapcsolatuk. Erről tanúskodnak azok a fotók is, amelyek a színésznőt a kislányával egy Beverly Hills-i játszótéren örökítik meg. A programhoz csatlakozott a nagymama, Halle édesanyja is. A kislány minden neki való játékot kipróbált, és leginkább a hintázás tetszett neki. A hat hónapos baba édesapja egy kanadai modell, és amikor a gyerekük megszületett, Halle Berry úgy döntött, nem adja el dollármilliókért a csecsemő első fotóit, sok más hírességgel ellentétben.

 

Kijelentette, hogy egy gyerek nem árucikk, ezért meg se próbáljanak licitálni rá. Ehelyett inkább bármikor megmutatta a babát a fotósoknak, és eszébe sem jutott takargatni. Erre minden oka meg is lehet, hiszen Nahla Ariela gyönyörű baba, aki már most vidáman nevet a fotósokra. Úgy tűnik, teljes a kis család boldogsága, hiszen az Oscar-díjas színésznő nagyon boldog tíz évvel fiatalabb párjával. Arról egyelőre nincs szó, hogy hivatalosan is összekötnék az életüket, hiszen Halle Berrynek már van rossz tapasztalata a házasság terén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top