Sztárok

Catherine Zeta-Jones és Carla Bruni rivalizálása

Carla Bruni, mióta Nicolas Sarkozy felesége, az egyik leggyakrabban emlegetett nő a médiában. Házassága mellett ehhez az is hozzájárul, hogy a first lady megjelenése is királynői, és mindig elegáns, legyen szó bármilyen eseményről.

Nemrég egy jótékonysági vacsorán vett részt a francia elnök és felesége New Yorkban, ahol Catherine Zeta-Jones is megjelent. A szemtanúk szerint a két nő nem volt túl lelkes a találkozás miatt, de arról nincs hír, hogy mi lehet az ellenségeskedés hátterében. Valószínűleg annyi, hogy a szervezők nem tudták eldönteni, hogy melyik hírességnek járna nagyobb felhajtás, az exmodell first ladynek vagy a színésznőnek.

Amikor Carla Bruni végigvonult a tömegen, forgatta a szemeit, és később sem mosolygott túl sokat, de világítóan kék ruhájában maga volt a megtestesült kifinomultság, mint mindig. Catherine is kitett magáért, hiszen karcsú alakján remekül állt a fekete estélyi ruha, amelyet merész kivágás dobott fel. Nicolas Sarkozy és felesége nem időzött túl sokat a gálán, a kötelező protokollt letudva el is hagyták az esemény helyszínét. Valószínűleg utána sem folytatták máshol az estét, inkább visszavonultak, mert másnap már korán reggel látták őket kocogni New York parkjaiban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top