Sztárok

Naomi lesz a D&G új arca

A brit modell mindig is közeli barátságban volt a két divattervező ikonnal, Domenico Dolcéval és Stefano Gabbanával. A triót mostanában egyre többet látni együtt, ami nem csoda, hiszen Naomi Campbell elvállalta, hogy az új kollekció hivatalos arca lesz.

Ezen természetesen a 2009-es tavaszi–nyári kreációkat kell érteni, és a topmodell elsőként Milánóban fog végigmenni a kifutón. Naomit már májusban és júniusban is többször együtt látták D&G-vel, de semmi sem szivárgott ki, viszont azóta megegyezés is született köztük. Ennyi idős korban már a modellek többsége a kifutó és a divattervezők felé sem néz, és inkább más megélhetést keres, Naomi viszont szigorúan titkos tárgyalásokat folytatott barátaival, aminek eredménye, hogy 38 éves kora ellenére is foglalkoztatják.

A szerződés egymillió dollárról szól, és valószínűleg mindkét félnek megéri. Naomi Campbell tehát részt vesz a divatbemutatókon, és világszerte képviselni fogja a divatházat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top