Sztárok

Jamie Oliveréknél jön a harmadik gyerek

A sztárszakácsról nem sokan tudják, hogy kétszeres apuka, sőt párjával most várják a harmadik gyereküket. Jamie és felesége, Juliette Jools nemrég még csak vágyakoztak egy harmadik babára, most viszont teljesült az álmuk.

Juliette egyébként a szülések között modellként dolgozik, most a harmadik hónapban van, és jövő áprilisra várja gyermekét. A pár szóvivője elmesélte, hogy mindketten nagyon örülnek, és ugyanakkor izgatottak is. A szülők két lánya, a hatéves Poppy Honey és az ötéves Daisy Boo is örült a leendő új testvérnek, a kisebbik lány főleg azért, mert ezentúl nem ő lesz majd a legfiatalabb a családban.

Jamie és Juliette egyelőre nem tudják a baba nemét, még túl korai lenne megállapítani, de az apa azért harmadszorra nagyon örülne egy fiúnak, hiszen eddig csak nőkből áll a család, és nem szeretne 4:1-es arányban alulmaradni. Meglepően nyilatkozott viszont arról a sztárszakács, mi történik, ha esetleg harmadszorra is lánya születik. Ebben az esetben ugyanis nincs kizárva, hogy negyedik gyereknek örökbe fogadnak egy kisfiút. Az biztos, hogy a családi vacsoránál még egy gyerek is bőven elfér majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top