Sztárok

Sarah Jessica Parker is követi a trendet

A Szex és New York sztárja a sorozatban mindig a legtökéletesebb külsővel és sokszor extravagáns öltözékével keltett feltűnést, de a magánéletben kifejezetten a kényelmes viseletet részesíti előnyben.

Amerikában a napokban volt a Szex és New York film DVD-premierje, ahol a megjelent szereplők közül Sarah igazán kitett magáért. Teljes egészében az új trendet követte: csillogó szemhéjpúderrel hangsúlyozott, füstös szemei drámai hatást keltettek, de a legfeltűnőbb a színésznő frizurája volt. Sarah Jessica Parker szőke fürtjeit Audrey Hepburn stílusában kontyba fogta, ami kiemelte karakteres arcvonásait. A legendás színésznő ilyen hajkoronát az 1961-es Álom luxuskivitelben című filmjében viselt, és úgy tűnik, 2008-ra visszatért a divat körforgásába.

Sarah tudta, hol a határ, és a csinos sminkhez és hajkoronához egy nagyon egyszerű fekete koktélruhát választott, így az összhatás egyértelműen tökéletes volt. De nem Sarah Jessica Parker volt az egyetlen, aki új külsővel jelentkezett. Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya, Rumer is átváltozott. Szülei hivatását követve ő is színésznek állt, ami megköveteli az időnkénti stílusváltást. A húszéves lány új hajszínnel jelentkezett, aranybarna frizurával tűnt fel egy Los Angeles-i partin. A változást emellett egy új tetoválás is feltűnővé tette, amely Rumer hát nélküli, kihívó ruhájából villant ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top