Sztárok

Pamela Anderson is az első sorból figyeli a divatot

A hollywoodi hírességeknek kötelező időnként egy-egy divatbemutatón részt venniük, és még jobb, ha ilyenkor az első sorokban ülnek, hogy az esemény alatt a fotósoknak is pózolhassanak. Pamela Anderson sem akart kimaradni semmi jóból, azért az egyik legfeltűnőbb helyre ült Vivienne Westwood bemutatóján.
Pamela a londoni divathéten
Pamela a londoni divathéten

A London Fashion Weeken megjelenő egykori Baywatch-sztár egyébként kitűnő formában van, szűk, aranyszínű miniruhát viselt, mellette pedig egy jóképű idegen ült. A férfi kiléte azonban nem maradt sokáig titok, hiszen nem hús-vér emberről volt szó, hanem egy felöltöztetett próbababáról.

Pamela mellett más hírességek is szeretnek a tűz közelében lenni, és ugyanezen a divatbemutatón találkozott egymással Kate Moss és a táncosnő Dita Von Teese is. Kate a show alatt végig poharat tartott a kezében, de annak tartalmáról nincs tudomásunk, ám a képek alapján látszólag unatkozott. Vivienne Westwood tervező már a következő szezon kreációit mutatta be, így a sztárok első kézből értesülhettek róla, mi lesz a trend jövő tavasszal és nyáron. Pamela Anderson egyébként személyesen is gratulált a divattervezőnek, egy hatalmas virágcsokor kíséretében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top