Sztárok

Sztárváltó – Botrány volt egyenes adásban?

Most indul a Nők Lapja Cafe Sztárváltója. A heti rendszerességgel jelentkező beszélgetéssorozatot maguk a sztárok szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten.

A sort Dér Heni nyitja, aki nemrégiben igencsak megosztotta az NLC fórumozóit. Sokak szerint az énekesnő többet ivott a kelleténél, s botrányosan viselkedett az egyik főzőműsorban, mások azonban védelmükbe vették őt. Heni ismét az érdeklődés középpontjába kerülhet: hamarosan Dél-Amerika egyik őserdejébe utazik, hogy megmutassa, ennél sokkal kínosabb szituációkban is megállja a helyét.

 

– Komoly indulatokat váltott ki a fórumban, hogy spiccesen szerepeltél a Hal a tortán egyik epizódjában. Jó pár nap elteltével hogyan gondolsz vissza a műsorra?

– Valóban egy kicsivel több alkohol csúszott le a kelleténél, de nem szeretném, ha emiatt bárki is azt hinné, hogy mindennap iszom. Hibáztam, ettől függetlenül ugyanaz vagyok, aki eddig is voltam. Nagyon sajnálom, hogy mindez a kamerák előtt történt. Aki ismer, és végigköveti a pályafutásomat, szerintem ezzel együtt elfogad. Aki pedig nem ismer, és pusztán ez alapján ítél, az valószínűleg nem is akarja tudni, ki vagyok valójában.

 

– Hamarosan egy másik csatornán is találkozhatnak veled a nézők. Az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című produkciójában egy őserdei kalandtúrán kell bizonyítnod rátermettségedet. Van olyan feladat, amelytől előre rettegsz?

– Nehéz megítélni, hogy mitől fogok félni. A helyszínen fog kiderülni, hogy le tudom-e győzni a félelmeimet, vagy pánikba esem. Megpróbálom felkészíteni magam fejben, és elkezdtem edzeni is, hogy javítsam az állóképességemet. Túl sokat egyébként nem gondolkodtam, amikor felkértek, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek félelmeim. Tegnap éjjel például azt álmodtam, hogy megmart egy kígyó!

 

– Mit szóltak a zenésztársaid, mikor közölted velük, hogy az őserdő felé veszed az irányt?

– A zenekartagok olyanok, mintha a bátyáim lennének: minden szituációban a kishúgukként óvnak. Természetesen van bennük egészséges aggodalom, az pedig mindannyiunkat gondolkodóba ejtett, hogy őszre nagyon sok fellépés le volt kötve, amelyet a műsor miatt el kell halasztani. De megértették a fiúk, hogy nekem ez egy óriási kihívás lesz, amelyet nem szeretnék kihagyni.

 

– Van olyan tárgy, amely nélkül semmiképpen sem szeretnél nekivágni a dzsungelnek?

– Szinte semmi sem vihetek magammal. Egyetlenegy személyes tárgyat lehet csak magunknál tartani, és úgy tudom, ezt annyira komolyan veszik, hogy még motozás is lesz. Még nem döntöttem el, mi lesz ez, de az tuti, hogy nem kozmetikum. Nem hinném, hogy lesz időm sminkelgetni a dzsungelben.

– Itthon egyébként mennyi időt szánsz a külsőd ápolására?

– Nincs sok időm ezzel foglalkozni. Háromhetente járok fodrászhoz és kozmetikushoz, s ha csak lehet, felrakok egy kényeztető pakolást. Valójában ezt sem viszem túlzásba: amíg éjszaka átnézem a leveleimet, addig van csak rajtam. Itthon mindig smink nélkül vagyok, hogy pihentessem a bőröm, mivel a rendszeres éjszakázás igencsak megviseli. Én mindig fontosabbnak tartottam az állóképességem karbantartását, mint a szépségápolást. Ennek érdekében reggelente futni járok, s rengeteget edzek.


– Kinek adod át a képzeletbeli stafétát, és mit kérdezel tőle?

Cseh Lacitól szeretném megkérdezni, mi az, ami még motiválja, s nem lombozta-e le, hogy az olimpián alulmaradt Michael Phelpsszel szemben.

Celeb.lap.hu »
Sztár.lap.hu »
Bulvár.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top