Sztárok

Melegekért kampányol a világsztár

Különös bejelentéssel lepte meg Brad Pitt az amerikai sajtót: nyíltan felemelte a hangját a melegek házasságával kapcsolatban.

Brad Pitt kampányol az amerikai melegekért. Több fórumon hangsúlyozta, hogy szerinte az azonos neműeknek is joguk van a hivatalos együttéléshez. Szerinte két férfi vagy két nő is ugyanúgy alkalmas egy örökbe fogadott gyermek nevelésére, mint a heteroszexuális párok.

Azért furcsa ez a kijelentése, mert a színész eddig kínosan ügyelt arra, hogy ne szerepeljen meleg témájú filmekben, és ne játsszon homoszexuális karaktert. Már az Interjú a vámpírral című film kapcsán is ellenvetései voltak az eredeti forgatókönyvvel szemben, így a vásznon az Anne Rice által megírt regény már csak halványan köszönt vissza.

Az eredeti forgatókönyv szerint forró csókot kellett volna váltania Antonio Banderasszal, és a Tom Cruise által megformált vámpírhoz is jóval bensőségesebb szálak fűzték volna.

Talán rosszindulatú az a feltevés, hogy a színész már most szeretné bebiztosítani magának az Oscar-díjat. A nemrég bemutatott Burn After Reading című filmben nyújtott alakítása a kritikusok szerint erősen esélyes az aranyozott szobrocskára, de a színész tisztában van azzal, hogy a díjat odaítélő bizottságban számos meleg döntnök is ül. Talán előttük akar jó színben feltűnni?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top