Sztárok

Will Smith a vörös szőnyegen

Az ősz a filmfesztiválok és a díjátadók időszaka a tengerentúlon, emellett napról napra új hírek érkeznek hozzánk premierekről és a vörös szőnyegen feltűnést keltő sztárokról. Will Smith legutóbbi filmje premierjén az édesanyjával karöltve jelent meg.

Amikor megérkeztek, akkor sem váltak el egymástól, hanem együtt vonultak végig a bejáratig. A színész mamája szemlátomást borzasztóan büszke volt a fiára, és minden pillanatot kihasznált a nem mindennapi eseményen. Caroline egyébként egy iskolában dolgozik, és általában visszafogottan figyeli filmsztár fia sikereit. Az új film egy thriller, amely igen jónak ígérkezik: Will Smith mellett Samuel L. Jackson is főszereplő benne.

Szinte nincs olyan valamirevaló színész Hollywoodban, akinek ne lenne mostanság legalább egy premierje. Így van ezzel Anne Hathaway is, aki legutóbbi filmjében éppen egy drámai szerepet alakít. A színésznő az utóbbi időben nem volt túl jó formában, mert legutóbbi barátja csúnyán becsapta. A bemutatón viszont Anne ragyogóan festett, bátran fordult a kamerák felé, és az ilyenkor szokásos és elvárt módon mosolygott a fotósokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top