Sztárok

Pamela Anderson negyedszer is férjhez ment

Ne ijedjünk meg, mindössze arról van szó, hogy a szőkeség egy videoklip kedvéért állt ismét az oltár elé. De a rajongóknak igencsak elkerekedett a szemük, és nem akarták elhinni a tényt, amikor meglátták a fotókat.

A képek elég sokkolóak, a 41 évesen is jó formában lévő Pam ugyanis egy alacsony, köpcös, hatalmas hasú férfi oldalán áll. Az sem meglepő, hogy a közönség először bedőlt a fotóknak, mert a videó készítéséről korábban nem adtak hírt. Pamela Anderson a Pilgrim nevű orosz rockbandával dolgozott, és titokban tartották a közös munkát. Az egykori Baywatch-sztár menyasszonyi ruhát öltött, és eljátszotta a házasulandó nő szerepét, amivel aztán néhány óra alatt 100 ezer dollárt keresett.

A jelenetben szereplő hagyományos templomi szertartás éles ellentétben állt Pamela és legutolsó férje, Rick Solomon esküvőjével. A pár ugyanis Las Vegasban kelt egybe, ahol Pam éppen egy bűvész segédjeként dolgozott. Két show között aztán gondolt egyett, és összeházasodott harmadik férjével. Lehet, hogy a körülmények és a kapkodás miatt történt, de a frigy mindössze négy hónapig tartott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top