Sztárok

Ezer liter sört kapott a királynő

II. Erzsébet királynő tévedésből ezerliteres sörszállítmányt kapott. Emiatt egy angol pub vendégei sör nélkül nézték végig a világbajnoki selejtező meccset.

Nagyot néztek a brit királyi házban, amikor II. Erzsébet királynőhöz a múlt hét közepén ezer liter sör érkezett. A 12 hordó folyékony kenyeret egyszerűen a windsori kastélynak címezték. Csak később derült ki, hogy „Windsor Castle” néven egy pub is működik, néhány kilométerre Maidenhead településtől.

A kocsma vendégei hiába is szerették volna aznap este jéghideg, habzó itallal csillapítani a szomjukat, mindez csak vágy maradt. Pedig akkor játszották az Anglia–Horvátország világbajnoki selejtező meccset, emellé pedig dukált volna minimum egy korsó sör.

A pub tulajdonosa, Misko Coric humorosan fogta fel a történteket: „Gyakran kapunk leveleket, amelyeket eredetileg Károly hercegnek kellene kapnia. Most az egyszer a királyi család is kapott valamit, amit eredetileg nekünk kellett volna.” Három órával a téves kézbesítés után a szállító tisztázta a helyzetet, és a sör nem sokkal később a pub szomjas vendégeinek korsóiba folyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top