Sztárok

Südi Iringónak Stohl Buci az új párja

A Szombat esti láz harmadik szériájában is táncolhat Südi Iringó, aki tegnap már próbált is újdonsült párjával, Stohl Andrással.

– Volt egy kis izgalom a dologban – vallotta be Iringó. – Szerencsére már öt perc után összerázódtunk, és belevághattunk a koreográfiába. – Úgy véli, hogy megfelelő partnert kapott a táncos show-műsorba. – Magasságban, habitusában hozzám illő, és a célunk is egy, hogy jól produkáljunk.

– Nem szeretek veszíteni, nem viselem túl jól. Tudom, hogy meg kell tanulnom, most már kezdek is hozzászokni a gondolathoz – vallotta be Stohl a Reggeliben.
Iringó mégis úgy véli, hogy biztatóak a jelek. – Nagyon jól mozog, szerintem nem lesz gond a próbákkal – csak az időpont-egyeztetéssel. András ugyanis a nap 24 órájából körülbelül 18-at dolgozik, de szerencsére olyan ember, akit hajt a vágy, hogy ezután is tánccipőt húzzon, és gyakoroljon velem.

A páros az első próba alkalmával már a mezőny esélyeit is felmérte, azt azonban ők sem tudják, hogy a nézők szimpátia vagy tudás alapján szavaznak majd. – Az esélyeket már latolgattuk, de nem lehet tudni, hogy a másik párost mi alapján ítélik majd meg. Udvaros Dorottya rendkívül jó színész, és jól is táncol, ő veszélyes ellenfél lesz. Ramónáról semmit sem tudunk, míg Jázminról hallottuk, hogy korábban latin táncot tanult, így az alapok nála már megvannak – mesélte Buci. – Bea asszony kezdő, míg Rózsa György nyerő lehet, hisz a lányával táncol, és ezért mindenki szimpatizál majd velük. Én Katus Attilától tartok a legjobban, míg Csányi Sándorról sem tudunk semmit, habár remélem, nem olyan ügyes.

A Stohl András–Südi Iringó-páros a korábbi szériákra is visszagondolt, hogy ott hogyan alakult a szavazás. – Szerintem a népszerűség, a szimpátia és az ismertség is számít – mondta Iringó. – A nézők nagy durranást várnak. Olyan produkciót kell nyújtani, amely látványos, szemet gyönyörködtető, hogy biztosan továbbjuthassunk.

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top