Sztárok

Penélope Cruz tikos, forró nyaralása

A spanyol színésznő és szintén spanyol párja, Javier Bardem felejthetetlen napokat töltött Belizében, és megmutatták a világnak, hogy mennyire szerelmesek és boldogok.

A pár igazán nyugodtan tölthette a nyaralást, mert egy exkluzív szigetet béreltek ki maguknak Spanyolországban.

Ezen az üdülőhelyen egyébként korábban Tiger Woods is megfordult. Penélope és Javier, akik múlt év decemberében találkoztak egy filmforgatáson, nagyon örültek, hogy végre pihenhetnek és egymásra is figyelhetnek. A laza napokat alaposan kihasználták, pancsoltak a tengerben, romantikus pikniket tartottak a parton, és egy magánhelikopteren utazva kirándulgattak a környéken. Egy közeli ismerősük azt nyilatkozta, hogy a párnak nagyon fontos volt a magánszféra megóvása, mindent elkövettek, hogy egyetlen lesifotós se akadjon a nyomukra.

Penélope és szerelme egyébként titkolja a kapcsolatot, még egyszer sem jelentek meg hivatalos eseményen kettesben. Pedig mióta megismerkedtek, egyre többet látják őket együtt, és ez a nyaralás is további szóbeszédekre adott okot. A színésznő legutóbbi két sajtótájékoztatóján a média képviselői természetesen rákérdeztek a románcra, de Penélope szigorúan megtiltotta, hogy a magánéletével kapcsolatban zaklassák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top