Sztárok

Nicole Kidman miniszoknyában a szülés után

Aki látta a színésznőt legutóbb Londonban, valószínűleg nem hitt a szemének, hiszen a szőkeség mindössze két hónappal ezelőtt hozta világra gyermekét. A kislány, Sunday Rose júliusban született, és Nicole-nak a londoni filmes esemény volt az első nyilvános megjelenése.

Kifogástalan külsejével, tökéletes alakjával nagy feltűnést keltett, és a középpontba került. A színésznő természetesen nem érkezett egyedül, elkísérte férje, Keith Urban is. Amíg a szülők mulattak, gyermekükre dada vigyázott. Nicole szerencsés alkat, alig hízott valamit a terhesség alatt, így nem volt nagyobb súlyfeleslege, amelytől meg kellett volna szabadulnia. Emellett különösebben nem is sportolt. Persze azért vigyázott az alakjára.

Természetesen a filmes eseményen még számos szépasszony megfordult, például Meryl Streep, aki a Mamma Mia! sikerét követően egy díjat is hazavihetett. A színésznő az este nagy részében a komikus Eddie Izzarddal és Kylie Minogue-gal csevegett. De nemcsak színészekből állt össze a repertoár, megjelent a kerékpározás olimpiai bajnoka, Chris Hoy is, aki büszkén mutatta meg aranyérmét a nagy hollywoodi színésznek, Samuel L. Jacksonnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top