Sztárok

William és Harry herceg óvni próbálják Diana emlékét

Akármilyen messze is van a tragédia, a hercegnő nem tud békében nyugodni. Két fia legutóbb azon a képtelen ötleten háborodott fel, hogy egy párizsi autógyár el akarja adni azt a kocsit, amelyben a hercegnő balesetet szenvedett, és nem sokkal azután életét vesztette.

Szakértők a Mercedes értékét – amely 2005 óta Londonban van – 1 millió font körülire becsülik. A hercegek azonban el akarják érni, hogy ne valósulhasson meg az üzlet, és kizárólag magánügyként és diszkréten szeretnék kezelni a dolgot. Az Etoile Limousines tulajdonosa, a cégé, amely az autót küldte a tragédia éjszakáján, magának követeli a járművet: „Teljesen illegális, hogy a rendőrség nem adja vissza az autót, és mindezt úgy teszi, hogy semmilyen egyezséget nem kötöttünk. Senki más nem dönthet a jármű sorsáról, kivéve minket.”

 

A cég vezetője hozzájárulna ahhoz, hogy az autót eladja esetleg Dodi Al Fayed apjának, már ha őt érdekelné az üzlet. Ám a Harrods tulajdonosa teljesen elzárkózik ettől, és csak a szóvivőjén keresztül volt hajlandó nyilatkozni. „Képtelen és gusztustalan dolog, hogy valaki profitot remél a tragédiából. Mr. Fayed semmilyen módon nem akar kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top