Sztárok

Sztárkavalkád a Torontói Filmfesztiválon

A múlt hétvégén rendezték a Torontói Nemzetközi Filmfesztivált, ahol a jó hangulat garantált volt, hiszen igazi multikulturális mozival kezdték az eseményt. Bemutatták ugyanis az ír Liam Neeson, a New York-i Laura Linney és a spanyol Antonio Banderas közös filmjét.

A két férfi természetesen ellenfeleket alakít, akik egyazon nő kegyeiért küzdenek. Az egykori házaspár, Brad Pitt és Jennifer Aniston is feltűnt a fesztiválon, de persze külön-külön filmekről van szó, így útjaik nem keresztezték egymást. Jen egy romantikus komédiában bukkant fel, és nagy sikert aratott alakításával. Egy másik expár azonban együtt tűnt fel az eseményen: Sean Penn és volt felesége, Robin Wright, akik 12 évig voltak házasok, és a múlt év végén döntöttek a válás mellett.

Úgy tűnik, a jó kapcsolat megmaradt, mert békésen üldögéltek és beszélgettek. Keira Knightley nagy reményekkel érkezett a fesztiválra, és nem is titkolta azon vágyát, hogy a közeljövőben az Oscar-jelölésnél többet is el fog érni. A színészek közül az egyik nagy öreg, Michael Caine is tiszteletét tette, vidáman osztogatta az aláírását a rajongóknak. Valószínűleg az egyik legjobb hangulatú filmfesztivál volt, ahol mindenki jól érezte magát, függetlenül attól, hogy főszerepben láthatta-e a közönség, vagy sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top