Sztárok

Pincérnőre cserélték a színésznőt

John Mayer tovább erősíti magáról azt a képet, mely szerint ő egy nyughatatlan szoknyapecér. Újabb tények derültek ki Jennifer Anistonnal való szakításának okairól.

Nemrég látott napvilágot a hír, hogy az énekes azért szakított Jennifer Anistonnal, mert a turnéján megismerkedett egy csinos szőke pincérnővel. Az már csak hab a tortán, hogy Jennifer a fellépések alatt még az aktuális barátnő szerepében tündökölt.

A turné utolsó állomásán, West Palm Beachen már az újdonsült ismerős állt a backstage-ben, és csüngött áhítattal John ajkain. Állítólag a koncert után mindketten ugyanarra a szórakozóhelyre mentek, ahol egy privát szobába vonultak vissza.

A kis afférból John egyáltalán nem csinál titkot, mint ahogy abból sem, hogy a koncertek után számtalan női rajongónak mutatta már meg a gitárgyűjteményét. Mindenesetre úgy tűnik, Jennifer Anistont nem viseli meg túlzottan a hír, hiszen máris Selma Blair volt barátjával randizik. Matt Felker modellként dolgozik, szerepelt Britney Spears Toxic című számához készült klipjében, és a hírek szerint szeretné megvetni a lábát a filmszakmában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top