Sztárok

Ewan McGregor kalandja

Egy ideje nem sokat lehetett hallani Ewan McGregor filmes munkáiról. A színész egy kollégájával, Charley Boormannal a nyakába vette a világot.

Nem is akárhogyan: motorbiciklivel. Ezzel a vállalkozással nemcsak egy egyedülálló dokumentumfilm-sorozatot tettek le az asztalra, de megvalósították gyermekkori álmukat is. Számos országban jártak: többek között Angliában, Franciaországban, Amerikában, Skóciában, Oroszországban és Dél-Afrikában.

Ewan az ismereteken és a tapasztalatokon kívül még valamivel gazdagabb lett: az utazás során adoptált egy négyéves mongóliai kislányt is, akivel az út során ismerkedett meg.

A majd egyéves túrának azonban vége, Ewan hamarosan visszatér a filmezéshez: többek között Hilary Swank oldalán fog szerepelni. Utazása azonban az egyik parfümgyártót is megihlette. A kalandor színészt a Davidoff kérte fel az Adventure névre keresztelt parfüm arcának. A színész örömmel vállalta a feladatot, és újra motorra ült a reklámfilm kedvéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top