Sztárok

A Forma-1-es pilóta és az énekesnő románca

A Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger behálózta a nála hét évvel fiatalabb Forma-1-es pilótát, Lewis Hamiltont. Vajon mennyire lesz gyors lefolyású a két intenzív életet élő híresség románca?

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton
Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton

A harmincéves énekesnő és az autóversenyző ugyanis állandóan úton van. Nicole és Lewis június végén, Nelson Mandela születésnapi partiján találkozott először. Valószínűleg már azokban a napokban összejöttek, ezt azonban egyikük sem erősítette meg.

Nemrég az énekesnő együttesével két koncertet adott Ibizán, ahol együtt jelent meg Hamiltonnal, és a koncertek közben egy röpke nyaralást is beiktatott szerelmével. Ez idő alatt bizonyára kiderült Nicole számára, hogy Lewis Hamilton megfelel-e a korábban támasztott elvárásainak.

Az énekesnő korábban egy nyilatkozatában elmondta, milyen számára a tökéletes férfi: „Olyan valakit keresek, aki jószívű, öntudatos, sikeres, és tudja, mit akar. Ezenkívül legyen jó a humorérzéke.” Egyelőre úgy tűnik, Hamilton tökéletes választás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top