Sztárok

Kifütyülték az énekesnőt

Amy Winehouse-t kifütyülte a közönség az angliai V Festivalon, miután az énekesnő kisebb késéssel lépett fel, és a színpadon sem volt a helyzet magaslatán.

A Rehab című dal énekesnője felidegesítette a rajongóit azzal, hogy az angliai Staffordshire-ben nem tudta pontosan kezdeni a koncertet. Állítólag a fesztiválra utazva feltartóztatták, így bandájának kellett a 20 perces csúszást valahogy kitölteni.

Amikor Amy Winehouse végre a színpadra lépett, a közönség már akkor sem volt jókedvű. Az énekesnő pedig nem tudta hozni a várt színvonalat: rendszeresen elfelejtette a szöveget vagy összekeverte a versszakokat, a számok között magában beszélt, a Wake Up Alone című számot pedig férjének ajánlotta, aki 27 hónapos börtönbüntetését tölti.

A közönség szerint jobb lett volna, ha Amy otthon marad, és ezt nyíltan ki is fejezték. A koncert alatt lehurrogták és kifütyülték az énekesnőt, többen pedig elhagyták a helyszínt. Amy kifakadt, és tudtukra adta, hogy nincs drogos befolyásoltság alatt, de ez már szinte senkit sem érdekelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top