Sztárok

Kate furcsa szexjelenete Leonardóval

Kate Winslet kifejezetten kényelmetlenül érezte magát, miközben új filmjének szexjeleneteit forgatta Leonardo DiCaprióval. Ebben minden bizonnyal az is közrejátszik, hogy a filmet Kate férje, Sam Mendes rendezi.

A két színész már forgatott egyszer együtt 1997-ben, a legendás Titanic című filmben. Kevesen vannak, akik nem ismerik a hajón egymásra találó szerelmespár történetét. Készülő filmjükben is egy szerelmespárt alakítanak.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet
Leonardo DiCaprio és Kate Winslet

 

A szerelmi jelenetnél Kate nehezen tudta elengedni magát, ami nem meglepő: „Állandóan azt mondogattam, hogy »ez az egész nagyon furcsa«. Leo pedig azt, hogy »gyerünk, legyünk már túl rajta!«. Erre én azt válaszoltam, hogy ez igazán nem egyszerű, mert ő az egyik legjobb barátom, a kamera mögött pedig a férjem áll. És ez azért kicsit kényelmetlen helyzet!” – mesélte a színésznő.

Winslet mindent megtett azért, hogy újra DiCaprióval forgathasson, igaz, erre több mint tíz évet kellett várnia. „Tudtuk, hogy ha megint közösen dolgozunk, akkor abból valami nagy és szenvedélyes dolog fog kisülni. Amíg el nem kezdtük a közös munkát, nem is sejtettem, mennyire megmaradt köztünk a varázs a Titanic óta. Egyszerűen csodálatos felfedezni, mennyire egy húron pendülünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top