Sztárok

Beckham az amerikai tinik bálványa

Mióta maga mögött hagyta az európai focit, elég keveset hallani David Beckham sportteljesítményéről.

Ő azonban mindent megtett, hogy rivaldafényben maradjon, és úgy tűnik, sikerült megszilárdítania a pozícióját a tengerentúlon is. David a Los Angeles Galaxy csapat játékosaként hamar népszerű lett az amerikai fiatalok körében, annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban a futball nem a legkedveltebb sportág.

Azonban David sikerét bizonyítja, hogy az angol tinik az év sportolójának választották, Beckham igen büszke a díjára, egy hatalmas szörfdeszkára. Az angol játékos a szavazás során minden amerikai sportolót megelőzött, és olyan nevek után kapta a díjat, mint a kosárlabdaikon Kobe Bryan vagy a golfsztár Tiger Woods. A díjátadón természetesen az egész Beckham család megjelent, Victoria mellett a három fiú – Brooklyn, Romeo és Cruz – is gratulált a büszke papának. David nagyon örül a fiatalok rajongásának, és őszinte elismerésnek tartja, főleg azért, mert ezzel a saját gyerekeinek is példaképe lehet. A ceremónia után David rábeszélte középső fiát, az ötéves Romeót, hogy mutassa be breaktánc-tudását a Spice Girls-turné zárásaként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top