Sztárok

Játékos kedvű sztárok a Szigeten

Az Electronic Arts idén harmadik alkalommal költözött ki a Szigetre, a sátrukban rendre megfordultak a sztárok is.

A Jamiroquai-koncertre az Electronic Arts légkondicionált sátrában melegített Majka, de beszállt a virtuális zenélésbe a Sugarloaf teljes csapata, a No Thanx együttes énekese, Erik és szerelme, Kisó is. Gáspár Laci és Váczi Gergő inkább a Need for Speedet választotta, míg Müller Attila a FIFA-sorozat legújabb játékával próbált legyőzőre találni.

Sugarloaf együttes
Sugarloaf együttes

Zimány Linda azonnal talált is kedvére valót a mobiltartalmak között, így amíg Majka megállás nélkül zenélt a virtuális dob segítségével, a szőke modell a mobilállványoknál szórakozott.

„A Need for Speed egyértelműen a kedvenc játékom – jelentette ki Gáspár Laci, miközben irányította játék Drift autóját. – A sorozat minden darabja megvan otthon, mégis, akármikor lehetőségem van játszani, találok új izgalmakat.”

„A haverommal szoktunk együtt autóversenyezni, persze csak virtuálisan – vette át a szót Váczi Gergő, aki az énekes mellé beszállt a versenybe. – Sajnos Gáspár Lacival szemben biztosan alulmaradok, de remekül kikapcsol ez a játék.”

Lola és a fajilag besorolhatatlan Spore-lény
Lola és a fajilag besorolhatatlan Spore-lény

Lola már a kora délutáni órákban megérkezett a Szigetre, s miután körbenézett az EA-sátorban, azonnal rátalált igaz szerelmére: a fajilag besorolhatatlan Spore-lény egyértelműen elrabolta a fiatal énekesnő szívét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top