Sztárok

Katie terhes, Tomot kiütötték?

Az első kérdésre bizonytalan a válasz, a másodikra egyértelműen igen. Elképzelhető, hogy Tom Cruise ismét apai örömök elé néz. Ha ez így van, legalább nem szomorkodik azon, hogy helyette Angelina Jolie kapta meg egy thriller főszerepét.

Mióta Katie Holmes férje farmernadrágját húzza magára, és bő ruhákat visel, mindenki azon tanakodik, hogy újabb Cruise-csemetét hord-e a szíve alatt. Lehet, hogy a színésznő mégsem trendteremtő célzattal öltötte magára a lezserebb holmikat, inkább csak a növekvő pocakját akarta leplezni?

Tom Cruise legújabb filmjének premierjén Katie különleges szabású ruhájával nem könnyítette meg a spekulánsok dolgát. Vagy a ruha állt előnytelenül neki, vagy a színésznő domborodó hasa miatt öltött ilyen formát. Az biztos, hogy a vörös szőnyegen állva Tom Criuse feltűnően sokat simogatta kedvese hasát. Ha pedig apai örömök elé néz, akkor legalább elfelejti azt a bosszantó tényt, hogy Angelina Jolie miatt lecsúszott egy akcióhős megtestesítéséről.

Eredetileg ő játszotta volna Edwin A. Salt ügynök szerepét az azonos című thrillerben, de a forgatókönyv megváltoztatása miatt mégis Mrs. Pitt kapta a szerepet. A filmben Angelina egy CIA-ügynököt személyesít meg, akit meggyanúsítanak, hogy valójában orosz kém, ezért menekülnie kell. A filmet Phillip Noyce rendezi, akivel Angelina a Csontember forgatásán dolgozott együtt. Arra egyelőre nem derült fény, hogy miért változtatták meg a forgatókönyvet, és miért kellett emiatt Tom Cruise-nak távoznia a produkcióból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top