Sztárok

Sztároknak jósolt Müller Rózsa

Magyarország egyik legismertebb jósnője budapesti otthonába invitálta Mary Zsuzsit, Medveczky Ilonát és Nyertes Zsuzsát, hogy feltárja előttük a jövőt. A kártyavetésnek mi is szemtanúi voltunk.

Müller Rózsa neve sokak számára nem ismeretlen, nemcsak számos bűneset feltárásában segítette a rendőrséget, hanem több könyvet is írt, és magánembereknek is szívesen segít. Aki azonban azt várja, hogy a jósnő lakásába érve sejtelmes félhomály, a polcokon koponyák, a sarokban huhogó baglyok várják, annak csalódnia kell. Az egyetlen állat Igor, a hófehér házimacska, aki nyugodtan tűri az újságírók zaklatását.

Miután megérkeztek a vendégek, a jósnő nekikezdett a kártyavetésnek. A tarot-kártya mellett cigánykártyával és tenyérjóslással dolgozik legtöbbször. Azt mondja, a jóslásra születni kell, a kóklereket pedig három egyszerű technikával ki lehet szúrni. Először is, ne hirdetés alapján keressünk jóst, mert a „jó bornak nem kell cégér”. Ha a jósnak álneve van, az már gyanúra adhat okot, hiszen egy jósnak fel kell vállalnia azt, amit mond. Ha megkérdezi, mi a problémánk, akkor abban a pillanatban álljunk fel, és hagyjuk el a helyet. Végül, ha nem tudja elmondani a múltunkat, anélkül, hogy bármit is mondanánk, akkor is felejtsük el, hogy vele jósoltatjuk meg a jövőnket.

Müller Rózsa kártyái szerint Medveczky Ilona hamarosan elveszít egy nagyon jó barátot, amit a művésznő már régebb óta érez is. A lapokon az áll, hogy egy pályatársában csalódni fog. Mivel Ilona a Halak jegyűekre jellemzően emberszerető és jóindulatú, ez a dolog nagyon rosszul fogja érinteni. A következő időszakban azonban sikerrel fog szerepelni. Jó időszak következik számára, csak többet kell törődnie a testével, mert kevés folyadékot fogyaszt.

Mary Zsuzsi nem tudta palástolni izgatottságát: „Tudom, hogy meghalok holnap, de azért mondhatod” – ült le Müller Rózsa mellé. A jósnő szerint az énekesnő nem tud elszakadni attól az embertől, akitől a gyerekei születtek. Valamiféle mágneses kapcsolat vonzza vissza mindig hozzá, akárhányszor eltávolodik tőle. Pedig nem kellene egyedül maradnia. „Hát nem” – válaszolta erre Mary Zsuzsi, akire egy utazás és egy esetleges lakáscsere is vár majd a jövőben.

Végül Nyertes Zsuzsa jövője tárult fel a lapokból. A színésznő tele van tervekkel, amelyek közül több meg is valósul. Csupán a kislányára kell odafigyelnie, mert lehet, hogy kisebb baleset éri. A színésznő szeme könnybe lábadt a hír hallatán, de Müller Rózsa megnyugtatta: nagy aggodalomra nincs ok, mert ha lenne, azt sem titkolná előle. Kiderült, hogy Nyertes Zsuzsa lánya sokat biciklizik, ezért a nagyobb balesetek elkerülése végett érdemes még egyszer átbeszélni vele a szabályokat, és a lelkére kötni, hogy viseljen sisakot.

A jósnő elárulta, hogy hamarosan két könyve fog megjelenni, az egyik egy fordulatos regény lesz, a másik pedig egy szakácskönyv egyszerű és nagyon régi receptekkel. És hogy sikeres lesz-e a két könyv? A jósnő válasza egyértelmű igen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top