Sztárok

Scarlett és Penélope csókja

Scarlett Johansson elárulta, milyen volt kolléganőjével váltott csókjuk. Woody Allen múzsája a mester legújabb filmjében szerepel együtt Penélope Cruzzal.

A két gyönyörű színésznő a Vicky Christina Barcelona című Woody Allen-filmben csókolózik egymással. Scarlett az újságírók faggatására elmondta, hogy egyáltalán nem volt olyan érzéki a szituáció, ahogy azt a hír alapján elképzelik az emberek. „Majdnem hatvan stábtag volt jelen a felvételnél, akik szalámis szendvicset falatoztak éppen. Egyáltalán nem volt olyan szexi a dolog” – nyilatkozta a színésznő.

Csoportkép a film bemutatóján
Csoportkép a film bemutatóján

Remélhetőleg nem ezt mondaná, ha Ryan Reynolds csókjáról kérdeznék. A 23 esztendős Scarlettet nemrég eljegyezte színészkollégája. Mivel a jövendőbeli férj kanadai állampolgár, így Scarlett is azzá válik a házassággal. „Remélhetőleg az esküvő után majd hamarabb jutok át a határon, mint most” – mondta viccesen Johansson.

Az esküvő időpontját egyelőre nem tűzték ki. A pár körülbelül egy évvel ezelőtt mutatkozott együtt a nyilvánosság előtt, nem sokkal azután, hogy Reynolds felbontotta eljegyzését Alanis Morissette énekesnővel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top