Sztárok

Bin Laden sofőrje

George Clooney nem arról ismert, hogy a babérjain, vagy legalábbis olaszországi villájának teraszán ücsörög. Jelenleg egy új film megvalósításán dolgozik.

Clooney-tól megszokhattuk, hogy többnyire nem azok a forgatókönyvek keltik fel az érdeklődését, amelyek kasszasikert garantálnak az alkotóknak. Ez azonban nem tántorítja el egy háborúellenes történet filmre vitelétől.

A színész produkciós cége, a Smoke House megvette Jonathan Mahler könyve, a „The Challenge” filmre vitelének jogait. A történet Salim Hamdanról, Osama bin Laden jemeni sofőrjéről szól. A férfit háborús bűnök elkövetésével gyanúsították, ezért Guantanamo Baybe szállítják, egy olyan börtönbe, ahol nincsenek szabályok.

A film Hamdan útját követné egy jemeni mecsetből Bin Laden afganisztáni birodalmán át egészen a szigorú fogdáig. A filmre állítólag már hét színészt szerződtettek, a főszerepet George fogja alakítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top