Sztárok

Exkluzív fotók a Jolie-Pitt ikrekről!

A People és a Hello! magazin e heti számának címlapján végre láthatók a Jolie-Pitt ikrekről készült első képek. Áruk, ha nem is a csillagos égig, de becslések szerint 10-15 millió dollár közötti összegig kúszott.

Az ikrekről készült képeket a People » és a Hello! » magazin honlapján nézhetitek meg!


Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei alig három hete látták meg a napvilágot, de már születésük előtt ők voltak a világ legismertebb gyerekei. A két csöppség, Knox Leon és Vivienne Marcheline első fotóinak közlési joga Észak-Amerikában a People, a világ többi részén a Hello! magazin kiváltsága lett. A magazinban 19 oldalt szenteltek a Jolie-Pitt családnak, az oldalakon a számtalan „intim családi” fotó mellett a párral készült interjú is olvasható.

A pontos összegről nincs információ, az azonban biztos, hogy ezzel a summával ők lettek a világ legdrágább sztárcsemetéi. Megelőzték nővérüket, a kétéves Shiloh-t, akinek fotóit potom 4,1 millió dollárért adták el a szülők. Angelina örökbefogadott fia, Maddox képeiért pedig nevetséges 2 millió dollárt fizetett a People magazin. Az összeg Angelina és Brad jótékonysági alapítványnak számlájára folyik be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top