Sztárok

Bébiszitter kerestetik Jolie-éknál

Hat gyerek, a legnagyobb éppen most megy iskolába: Angelina Jolie és Brad Pitt a teherbíró képességük határán állnak. A család ugyan sokat segít, de hamarosan teljes munkaidős bébiszitterre lesz szükségük.

Angelina Jolie-nak a császármetszés után óvnia kell magát, négy hétig nem emelhet nehezet, és nem tehet hirtelen mozdulatokat. Lehet, hogy a hatéves Maddox ezt már megérti, de Pax (4), Zahara (3) és Shiloh (2) még túl kicsik ahhoz, hogy ezt felfogják: nekik a mama az első.

Bradnek és Angelinának be kell látnia, hogy egyedül nem bírnak ennyi gyerkőccel. „Ikreket várni valami nagyon különleges dolog. És egyben azt is jelenti, hogy ha megszületnek, szükségünk lesz egy segítőre, aki állandóan ott van, amikor szükségünk van rá – mondta Angelina még a szülés előtt. – Eddig mindig megpróbáltunk annyi mindent magunk elvégezni, amennyit csak tudtunk. Két csecsemővel, akikre állandóan oda kell figyelni, már nehezebb lesz.”

Már most három – egy vietnami, egy belga és egy amerikai – bébiszitter foglalkozik a gyerekekkel, de ők csak nappal vannak a családdal. A pár tehát sürgősen bébiszittert keres, de nem is akármilyet: egy jó nevű londoni közvetítőirodát bíztak meg azzal, hogy egy alkalmas brit kisegítőt találjon a számukra. Ez pedig nem lesz egyszerű.

Brad és Angelina ugyanis nem egy bébiszittert küldtek már el, vagy a hölgyek távoztak azzal az indokkal, hogy túl stresszes számukra ennél a családnál dolgozni. Az egyik azt mesélte, hogy a házban anarchikus állapotok uralkodnak. Brad és Angelina ugyan kedvesek és aranyosak a maguk módján, és csak a legjobbat szeretnék a gyerekeiknek, de így mértéktelenül elkényeztetik őket. A gyerekek számára nem léteznek szabályok: gyorskaját esznek, tévét néznek, amikor csak akarnak, és a fülük botját sem mozdítják, ha a felnőttek kérnek tőlük valamit. Az új bébiszitterre tehát nem vár leányálom a Brangelina-házban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top