Sztárok

Keira Knightley főfájása

A brit színésznő jól megszenvedte új filmje, a The Duchess forgatását. A parókája olyan nehéz volt, hogy különleges fejtámaszra volt szüksége ahhoz, hogy óvják a nyaka épségét.

A 23 éves Keira Devonshire imádott hercegnője, Georgiana bőrébe bújik, aki a 18. században botrányt botrányra halmozva emelkedett ki az átlagnemesek közül, és osztotta meg az emberek véleményét. A listáján extravagáns életstílus, politikai és magánéletének gubancai, szenvedélyesen űzött szerencsejáték miatt felhalmozott adósságok szerepelnek.

Keira filmbeli jelmezéhez hozzátartozott egy hatalmas méretű és súlyú paróka is. A hattyúnyakú színésznő nehezen viselte a megpróbáltatást, ezért a kosztümösök egy különleges támlát készítettek számára, amely levette a súlyt a törékeny színésznő „válláról”.

Keira filmbeli partnernője, Hayley Atwell így nyilatkozott a forgatásról és a színésznőről: „Imádtam a The Duchess stábjával dolgozni. Keirának remek humorérzéke van. Szegény, kénytelen volt ezt a hatalmas parókát viselni, amely olyan nehéz volt, hogy egy különleges peremet kellett készíteni, hogy tudja forgatni a fejét anélkül, hogy hátrahúzná azt, vagy nyakfájást kapna.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top