Sztárok

Csepregi Éva műtétre készül

A Neoton Família még mindig szexi szőkesége kés alá fekszik, de szó sincs arról, hogy plasztikai sebészeti beavatkozásra lenne szüksége.

– Évtizedek óta rendszeresen teniszezem, ez nem tett jót a térdemnek – vallotta be Éva. – Porcleválással műtenek majd ősszel, ezért most nem vagyok annyira mozgékony, mint máskor.

Az énekesnő Horvátországban pihente ki az egész éves rohanást, de sérült lábbal is vállal fellépéseket. Néhány hete nagyszabású koncerten vett részt a Neoton többi tagjával, ahol fiatal zenészek dolgozták fel a hajdani nagy slágereket. Kozma Orsi, a Zorall és a Sugarloaf is kitett magáért, Éváék pedig önfeledten élvezték, hogy ezúttal mások fújják az ő dalaikat.

Az énekesnő családjában más is komoly munkába kezdett. Fia, Dávid hamarosan elkészíti első videoklipjét a C.S.I.F.O. zenekar dobosaként. A bandában Csifó Dorina énekel, akit korábban a Barátok közt című sorozatban láthattak a nézők.

Éva nagyon büszke a fiára, és elismeri a tehetségét. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a saját fellépéseire is rendszeresen Dávidot hívja el dobolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top